SPECIALISTISCH BOUWKUNDIG ONDERZOEK​

Wanneer uit een bouwkundige inspectie blijkt dat uw huis gebreken vertoond, dan kunt u dat verder laten onderzoeken door middel van een specialistisch bouwkundig onderzoek.

 

WAT DOEN WIJ BIJ EEN SPECIALISTISCH BOUWKUNDIG ONDERZOEK?

Uit een bouwkundig onderzoek kan bijvoorbeeld blijken dat er houtrot, stank, scheuren, scheve kozijnen of schimmel ergens in uw woning wordt aangetroffen. Dit dient dan verder onderzocht te worden voordat het direct verholpen kan worden. Dat kan door middel van een specialistisch bouwkundig onderzoek van Homecheck. Bij een specialistisch bouwkundig onderzoek onderzoeken wij een gebrek dat bij het bouwkundig onderzoek is aangetroffen. We onderzoeken de oorsprong van het probleem zodat het na het verhelpen niet meer zomaar terug kan komen. Bij het specialistisch onderzoek geven we ook een indicatie van de kosten om het probleem te laten verhelpen.

Onze werkwijze

Gemakkelijk aan te vragen middels het aanvraagformulier

Direct samen met ons de gewenste datum inplannen

Prijs al vanaf €349,- en de keuze om direct of achteraf te betalen

Specialistisch bouwkundig onderzoek van Homecheck

Specialistisch bouwkundig onderzoek inclusief rapportage van Homecheck zijn aan te raden wanneer er na een bouwkundige keuring gebreken zijn gevonden in de woning. Omdat er bij een bouwkundige keuring enkel globaal wordt gezocht naar gebreken, dient er vervolgens een specialistisch bouwkundig onderzoek uitgevoerd te worden door iemand die zich specialiseert in het betreffende gebrek. Homecheck levert een uitgebreide en overzichtelijke rapportage aan waarin de bouwkundige staat of eventuele bouwkundige gebreken kunt terugvinden. Onze ervaren inspecteurs hebben jarenlange ervaring in dit werkveld en zien daardoor weinig over het hoofd. U kunt dus een grondige inspectie verwachten waarin alles in en om de woning aan het bod komt. 

Specialistisch bouwkundig onderzoek kosten

Specialistisch bouwkundig onderzoek inclusief rapportage van Homecheck is gemakkelijk aan te vragen via ons aanvraagformulier. De prijs hangt af van de inhoud van de betreffende woning en de eerder gevonden gebreken. Hierdoor kan er geen vaste prijs gemaakt worden en zijn de kosten voor een dergelijk onderzoek áltijd op aanvraag. Homecheck heeft een zeer gemakkelijk aanvraagformulier ontwikkeld waar u de aanvraag simpel mee kunt indienen.

Werkwijze bij een specialistisch bouwkundig onderzoek

Specialistisch bouwkundige onderzoeken kunt u aanvragen via ons gemakkelijke aanvraagformulier. Dat is de stap waar het allemaal mee begint. U voert uw adresgegevens in, vervolgens wordt de inhoud van uw woning automatisch gegenereerd. Vervolgens kiest u uw gewenste dienst en vult u uw persoonsgegevens in. U kiest een datum en tijd die voor u goed uitkomt, vervolgens bellen wij u terug om de afspraak definitief te maken. Er kan gekozen worden om direct via de website te betalen of achteraf via een factuur. 

Wanneer uw afspraak is ingepland komt een van onze ervaren inspecteurs langs op de afgesproken tijd. Deze inspecteur doorzoekt uw huis grondig om goed onderzoek te doen naar de gebreken. Na de inspectie streven wij er naar om zo snel mogelijk, maar maximaal binnen 5 dagen, een overzichtelijke rapportage aan te leveren. 

Homecheck, de meest toegankelijke weg naar bouwkundig advies!

X