Bouwkundige keuring

Bent u benieuwd naar de bouwkundige staat van uw huis of wilt u graag de bouwkundige gebreken naar boven halen? Of gaat u binnenkort verhuizen en wilt u niet voor onverwachte kosten komen te staan nadat u het huis koopt? Dan is het aan te raden om een bouwkundige keuring uit te laten voeren.

WAT DOEN WIJ BIJ EEN BOUWKUNDIGE KEURING?

Bij een bouwkundige keuring maken wij een overzicht van de bouwkundige staat van uw huis. Dit doen wij door middel van een inspectie, gevolgd door een overzichtelijk rapport met daarin de eventuele bouwkundige gebreken vermeld.

Het rapport wordt in een overzichtelijk bestand aangeleverd, met duidelijke foto’s en beschrijvingen. Ook zal er een plattegrond van uw object aan toegevoegd worden. Wij doelen erop om binnen een week de inspectie uit te voeren en het rapport op te leveren. Dit doen wij op veel locaties door het hele land. Met dit rapport kunt u de kosten uitrekenen om de eventuele gebreken in uw (toekomstige) woning te verhelpen.

Onze werkwijze

Gemakkelijk aan te vragen middels het aanvraagformulier

Direct samen met ons de gewenste datum inplannen

Prijs al vanaf €349,- en de keuze om direct of achteraf te betalen

Bouwkundige keuring van Homecheck

Bouwkundige keuringen inclusief rapportage van Homecheck zijn aan te raden wanneer u een huis aankoopt of verkoopt. Homecheck levert een uitgebreide en overzichtelijke rapportage aan waarin de bouwkundige staat of eventuele bouwkundige gebreken kunt terugvinden. Onze ervaren inspecteurs hebben jarenlange ervaring in dit werkveld en zien daardoor weinig over het hoofd. U kunt dus een grondige inspectie verwachten waarin alles in en om de woning aan het bod komt. 

Bouwkundige keuring kosten

Bouwkundige keuring inclusief rapportage van Homecheck is gemakkelijk aan te vragen via ons aanvraagformulier. De prijs hangt af van de inhoud van de betreffende woning. De keuring + rapportage begint al bij een prijs van €349,-. Hoe groter de inhoud van de woning hoe hoe hoger de prijs. 

Werkwijze bij een bouwkundige keuring

Bouwkundige keuringen kunt u aanvragen via ons gemakkelijke aanvraagformulier. Dat is de stap waar het allemaal mee begint. U voert uw adresgegevens in, vervolgens wordt de inhoud van uw woning automatisch gegenereerd. Vervolgens kiest u uw gewenste dienst en vult u uw persoonsgegevens in. U kiest een datum en tijd die voor u goed uitkomt, vervolgens bellen wij u terug om de afspraak definitief te maken. Er kan gekozen worden om direct via de website te betalen of achteraf via een factuur. 

Wanneer uw afspraak is ingepland komt een van onze ervaren inspecteurs langs op de afgesproken tijd. Deze inspecteur doorzoekt uw huis grondig, op zoek naar eventuele bouwkundige gebreken. Na de inspectie streven wij er naar om zo snel mogelijk, maar maximaal binnen 5 dagen, een overzichtelijke rapportage aan te leveren. 

Homecheck, de meest toegankelijke weg naar bouwkundig advies!

X