Schade expertise

Heeft u schade aan uw woning of aan een van uw panden? Dan kunt u een schade laten opnemen door Homecheck. Schade aan een pand kan veroorzaakt worden door een gemaakte fout bij het bouwen, maar ook door andere zaken zoals brand, storm, ongedierte of trillingen.


WAAROM EEN SCHADE EXPERTISE LATEN UITVOEREN?

U laat een schade expertise uitvoeren om de oorsprong van de eventuele schade te achterhalen. Want door de oorsprong te ontdekken kan het pas echt opgelost worden. Wanneer u bijvoorbeeld alleen de schade van ongedierte laat herstellen, zonder te weten dat het van ongedierte komt, dan is de kans zeer groot dat het weer gebeurt.

Homecheck onderzoekt nauwkeuring wat de schade is en waar het vandaan komt. Vervolgens wordt dit overzichtelijk gerapporteerd in een duidelijk rapport met daarin foto’s en eventuele indicatie voor onderhoud-/reparatiekosten. Dit rapport kunt u gebruiken voor uw verzekeraar of eventuele tegenpartij.

Onze werkwijze

Gemakkelijk aan te vragen middels het aanvraagformulier

Direct samen met ons de gewenste datum inplannen

Prijs al vanaf €349,- en de keuze om direct of achteraf te betalen

Schade expertise door Homecheck

Heeft uw woning schade door wat voor oorzaak dan ook? Dan is de kans aanwezig dat u met verzekeringsmaatschappijen te maken krijgt. In dat geval moet er door een onafhankelijke partij naar de betreffende schade gekeken worden. Homecheck heeft specialisten in huis die onderzoek kunnen doen naar zulke schade. Schade expertise is een vak apart omdat er ook rekening gehouden moet worden met de juridische kant.  Onze ervaren inspecteurs hebben jarenlange ervaring in dit werkveld en helpen u graag bij dit soort zaken.

Schade expertise kosten

Schade expertise is een dienst van Homecheck die gemakkelijk aan te vragen is via ons aanvraagformulier. De prijs hangt volledig af van de schade in kwestie, daarom is de prijs altijd op aanvraag. 

Werkwijze bij een schade expertise

Schade expertises kunt u aanvragen via ons gemakkelijke aanvraagformulier. Dat is de stap waar het allemaal mee begint. U voert uw adresgegevens in, vervolgens wordt de inhoud van uw woning automatisch gegenereerd. Vervolgens kiest u uw gewenste dienst en vult u uw persoonsgegevens in. U kiest een datum en tijd die voor u goed uitkomt, vervolgens bellen wij u terug om de afspraak definitief te maken. Er kan gekozen worden om direct via de website te betalen of achteraf via een factuur. In het geval van een schade expertise zullen we eerst even overleggen wat de kwestie is, zodat er een prijs opgesteld kan worden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een bouwkundige keuring is het in dit geval  niet mogelijk om een prijs te maken aan de hand van de inhoud van de woning.  

Wanneer uw afspraak is ingepland komt een van onze ervaren inspecteurs langs op de afgesproken tijd. Deze inspecteur doorzoekt uw huis grondig, op zoek naar eventuele bouwkundige gebreken. Na de inspectie streven wij er naar om zo snel mogelijk, maar maximaal binnen 5 dagen, een overzichtelijke rapportage aan te leveren. 

Homecheck, de meest toegankelijke weg naar bouwkundig advies!

X