Over ons

Homecheck is een jong bedrijf met jarenlange ervaring in huis. Wij voorzien u van bouwkundig advies en leveren de bijbehorende rapportages. Wij geven in verschillende vormen bouwkundig advies. Dit doen wij in de vorm van bouwkundige keuringen, specialistische bouwkundige onderzoeken, energielabel inspecties, meerjaren onderhoudsplanningen of schade expertises. Er is uiteraard in overleg van alles mogelijk, wij helpen u graag! Bent u benieuwd naar onze diensten? Kijk dan hieronder.

Onze missie

Onze missie is om bouwkundig advies toegankelijk te maken en goedkoop aan te bieden voor particulieren. Door op een makkelijke manier jouw afspraak in te plannen via onze website proberen wij de drempel tot een dergelijke dienst te verlagen. Met een paar drukken op de knop heb jij jouw afspraak ingepland.

Homecheck is onderdeel van Promad Vastgoed Beheer BV. Onder de paraplu van de Promad-groep houdt Promad Vastgoed Beheer BV zich bezig met alle facetten binnen het bestaande vastgoed. De werkzaamheden binnen deze werkmaatschappij betreffen met name het inspecteren en rapporteren van bouwkundige- en constructieve gebreken voor zowel de zakelijk- als private markt. Homecheck focust zich alleen op de private markt. 

MEER WETEN? NEEM GERUST CONTACT OP!

Homecheck, de meest toegankelijke weg naar bouwkundig advies!

X