Diensten

 

Onze diensten vindt u hieronder met een korte bijbehorende beschrijving. Klik op de groene knop als u een uitgebreide uitleg wilt zien per dienst. In de uitgebreide omschrijving van onze diensten vindt u de voorwaarden en de werkwijze van Homecheck. Na de uitvoering van onze diensten streven wij ernaar om zo snel mogelijk de bijbehorende rapportage aan te leveren. 

Gemakkelijk aan te vragen met het aanvraagformulier

Direct samen met ons de gewenste datum inplannen

Bevestiging en de keuze om direct of achteraf te betalen

Bouwkundige keuring

Bent u benieuwd naar de bouwkundige staat van uw huis of wilt u graag de bouwkundige gebreken boven water halen? Of gaat u binnenkort verhuizen en wilt u niet voor onverwachte kosten komen te staan nadat u het huis koopt? Dan is het aan te raden om een bouwkundige keuring uit te laten voeren.

Specialistisch bouwkundig onderzoek

Wanneer uit een bouwkundige keuring blijkt dat uw huis gebreken vertoond, dan kunt u dat verder laten onderzoeken door middel van een specialistisch bouwkundig onderzoek. Uit een bouwkundig onderzoek kan bijvoorbeeld blijken dat er ergens houtrot, stank, scheuren, scheve kozijnen of schimmel wordt aangetroffen.

Meerjaren onderhoudsplan

Een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) is een rapport waarin staat welk onderhoud wanneer plaats moet vinden en wat de kosten hiervan zijn. In het rapport staat duidelijk om welk deel van het pand het gaat, hoelang dit deel ongeveer mee gaat en wat de kosten zijn voor reparatie of vervanging. 

Schade expertise

Heeft u schade aan uw woning of aan een van uw panden? Dan kunt u de schade op late nemen door Homecheck. Schade aan een pand kan veroorzaakt worden door een gemaakte fout bij het bouwen, maar ook door andere zaken zoals brand, storm, ongedierte of zelfs aardverschuivingen. 

Vooropname / 0-meting

Bij een vooropname / 0-meting wordt een heel pand, zowel van binnen als buiten, compleet gecontroleerd op eventuele gebreken. Deze gebreken kunnen bijvoorbeeld kleine scheurtjes, schade of zettingen zijn die later schade kunnen veroorzaken.

Homecheck, de meest toegankelijke weg naar bouwkundig advies!

X